Nordiska museets bibliotek

   
 
Hållbarhet till middag : en etnologisk studie om hur miljövänligt ätande praktiseras i vardagslivet
Your basket is empty
Vis
Location
  • Ekon Husl
Main Entry - Personal Name
  • Marshall, Matilda, 1985- Författare/medförfattare
Title Statement
  • Hållbarhet till middag : en etnologisk studie om hur miljövänligt ätande praktiseras i vardagslivet
Publication, Distribution, etc. (Imprint)
  • Brutus Östlings bokförlag Symposion, Höör : 2016
Physical Description
  • 251 s. : ill. ; 23 cm
Series Statement
  • Etnologiska skrifter, ISSN 1103-6516 ; 62
Subject - Topical Term
  • Mat
  • Livsmedel
  • Ekologiska livsmedel
  • Miljövänliga produkter
  • Konsumtion
  • Hållbar livsstil
Added Entry - Corporate Name
  • Umeå universitet. Institutionen för kultur och medier Medarbetare
Electronic Location and Access
  • http://urn.kb.se/resolve?urn=urn:nbn:se:umu:diva-128614 Fritt tillgänglig via Umeå universitet
ISBN
  • 9789187483233
*00001243cam a2200325 a 4500
*001298902
*00520170828090319.0
*008170113s2016    sw ||||  m    00| 0 swe d
*020  $a9789187483233$qinbunden
*035  $a(BOKR)9789187483233
*035  $a(SE-LIBR)19988127
*0410 $aswe$beng
*08204$a641.309485$223/swe
*1001 $aMarshall, Matilda,$d1985-$4aut
*24510$aHållbarhet till middag :$ben etnologisk studie om hur miljövänligt ätande praktiseras i vardagslivet /$cMatilda Marshall
*260  $aHöör :$bBrutus Östlings bokförlag Symposion,$c2016
*300  $a251 s. :$bill. ;$c23 cm
*4901 $aEtnologiska skrifter,$x1103-6516 ;$v62
*500  $aPå titelsidans baksida felaktigt: Ekologiska
*502  $aDiss. Umeå : Umeå universitet, 2016
*650 7$aMat$2sao
*650 7$aLivsmedel$2sao
*650 7$aEkologiska livsmedel$2sao
*650 7$aMiljövänliga produkter$2sao$0https://id.kb.se/term/sao/Milj%C3%B6v%C3%A4nliga%20produkter
*650 7$aKonsumtion$2sao
*650 7$aHållbar livsstil$2sao$0https://id.kb.se/term/sao/H%C3%A5llbar%20livsstil
*7101 $aUmeå universitet.$bInstitutionen för kultur och medier$4oth
*830 0$aEtnologiska skrifter,$x1103-6516 ;$v62
*852  $5E$bE$hEkon Husl
*85642$uhttp://urn.kb.se/resolve?urn=urn:nbn:se:umu:diva-128614$zFritt tillgänglig via Umeå universitet
*910  $aInstitutionen för kultur och medier vid Umeå universitet$uUmeå universitet.$bInstitutionen för kultur och medier
*910  $aUmeå University.$bDepartment of Culture and Media$uUmeå universitet.$bInstitutionen för kultur och medier
*910  $wb$aUmeå universitet.$bInstitutionen för kultur- och medievetenskaper$uUmeå universitet.$bInstitutionen för kultur och medier
*950  $aKonsumtionsvanor$uKonsumtion
*950  $aKonsumtionssamhället$uKonsumtion
*950  $aPrivat konsumtion$uKonsumtion
*950  $aKonsumtionsvanor$uKonsumtion
*950  $wg$aEfterfrågan (ekonomi)$uKonsumtion
*950  $wh$aDelningsekonomi$uKonsumtion
*950  $wh$aKöpkraft$uKonsumtion
*950  $wh$aLivsmedelskonsumtion$uKonsumtion
*950  $wh$aOffentlig konsumtion$uKonsumtion
*950  $wh$aRansonering$uKonsumtion
*950  $wh$aShopping$uKonsumtion
*950  $wh$aVårdkonsumtion$uKonsumtion
*950  $aKonsumenter$uKonsumtion
*950  $aKöpvanor$uKonsumtion
*950  $aEkologisk mat$uEkologiska livsmedel
*950  $aEkolivsmedel$uEkologiska livsmedel
*950  $aEkomat$uEkologiska livsmedel
*950  $aEkologiskt odlade livsmedel$uEkologiska livsmedel
*950  $aEkovaror$uEkologiska livsmedel
*950  $aGiftfri mat$uEkologiska livsmedel
*950  $wg$aEkologiska varor och tjänster$uEkologiska livsmedel
*950  $aLivsmedel$wg$uEkologiska livsmedel
*950  $aEkologiskt lantbruk$uEkologiska livsmedel
*950  $aMiljövänliga produkter$uEkologiska livsmedel
*950  $aEkologisk odling$uEkologiska livsmedel
*950  $aFödoämnen$uLivsmedel
*950  $aNäringsmedel$uLivsmedel
*950  $wh$aFermenterade livsmedel$uLivsmedel
*950  $wh$aGenmodifierade livsmedel$uLivsmedel
*950  $wh$aLivsmedelshandel$uLivsmedel
*950  $wh$aLivsmedelskvalitet$uLivsmedel
*950  $wh$aNärproducerade livsmedel$uLivsmedel
*950  $wh$aSpecerier$uLivsmedel
*950  $aBekämpningsmedelsrester i livsmedel$uLivsmedel
*950  $aHushållsvetenskap$uLivsmedel
*950  $aKosthåll$uLivsmedel
*950  $aMat$uLivsmedel
*950  $aMatlagning$uLivsmedel
*950  $aMåltider$uLivsmedel
*950  $aNutrition$uLivsmedel
*950  $aTorkning av livsmedel$uLivsmedel
*950  $wh$aAlger som mat$uMat
*950  $wh$aBageriprodukter$uMat
*950  $wh$aJulmat$uMat
*950  $wh$aKöttbullar$uMat
*950  $wh$aMatuppläggning$uMat
*950  $wh$aPajer$uMat
*950  $wh$aPannkakor$uMat
*950  $wh$aRaw food$uMat
*950  $wh$aSkräpmat$uMat
*950  $wh$aSlow food$uMat
*950  $wh$aSnabbmat$uMat
*950  $wh$aSnacks$uMat
*950  $wh$aTortillas (majsbröd)$uMat
*950  $aGastronomi$uMat
*950  $aMatavfall$uMat
*950  $aMatvanor$uMat
*950  $aNutrition$uMat
*950  $aMatlagning$uMat
*950  $aMat och dryck$uMat
*950  $aLivsmedel$uMat
*950  $aEkovaror$uMiljövänliga produkter
*950  $wh$aEkologiska varor och tjänster$uMiljövänliga produkter
*950  $aEkologisk livsstil$uHållbar livsstil
*950  $aGrön livsstil$uHållbar livsstil
*950  $wg$aLivsstilar$uHållbar livsstil
*950  $aDelningsekonomi$uHållbar livsstil
*950  $aGröna rörelsen$uHållbar livsstil
*950  $aMiljörörelser$uHållbar livsstil
^
No reviews exists for this book.
Click here to be the first to write a review.
Vis
Send to
IdStatusDue dateOwnerShelf
Ex1Available Nordiska museet, BiblioteketEkon Husl