Location
Main Entry - Personal Name Marshall, Matilda, 1985- Författare/medförfattare
Title Statement Hållbarhet till middag : en etnologisk studie om hur miljövänligt ätande praktiseras i vardagslivet
Publication, Distribution, etc. (Imprint) Brutus Östlings bokförlag Symposion, Höör : 2016
Physical Description
Series Statement Etnologiska skrifter, ISSN 1103-6516 ; 62
Subject - Topical Term Mat Livsmedel Ekologiska livsmedel Miljövänliga produkter Konsumtion Hållbar livsstil
Added Entry - Corporate Name Umeå universitet. Institutionen för kultur och medier Medarbetare
Electronic Location and Access http://urn.kb.se/resolve?urn=urn:nbn:se:umu:diva-128614 Fritt tillgänglig via Umeå universitet
ISBN
*00001243cam a2200325 a 4500
*001298902
*00520170828090319.0
*008170113s2016 sw |||| m 00| 0 swe d
*020 $a9789187483233$qinbunden
*035 $a(BOKR)9789187483233
*035 $a(SE-LIBR)19988127
*0410 $aswe$beng
*08204$a641.309485$223/swe
*1001 $aMarshall, Matilda,$d1985-$4aut
*24510$aHållbarhet till middag :$ben etnologisk studie om hur miljövänligt ätande praktiseras i vardagslivet /$cMatilda Marshall
*260 $aHöör :$bBrutus Östlings bokförlag Symposion,$c2016
*300 $a251 s. :$bill. ;$c23 cm
*4901 $aEtnologiska skrifter,$x1103-6516 ;$v62
*500 $aPå titelsidans baksida felaktigt: Ekologiska
*502 $aDiss. Umeå : Umeå universitet, 2016
*650 7$aMat$2sao
*650 7$aLivsmedel$2sao
*650 7$aEkologiska livsmedel$2sao
*650 7$aMiljövänliga produkter$2sao$0https://id.kb.se/term/sao/Milj%C3%B6v%C3%A4nliga%20produkter
*650 7$aKonsumtion$2sao
*650 7$aHållbar livsstil$2sao$0https://id.kb.se/term/sao/H%C3%A5llbar%20livsstil
*7101 $aUmeå universitet.$bInstitutionen för kultur och medier$4oth
*830 0$aEtnologiska skrifter,$x1103-6516 ;$v62
*852 $5E$bE$hEkon Husl
*85642$uhttp://urn.kb.se/resolve?urn=urn:nbn:se:umu:diva-128614$zFritt tillgänglig via Umeå universitet
*910 $aInstitutionen för kultur och medier vid Umeå universitet$uUmeå universitet.$bInstitutionen för kultur och medier
*910 $aUmeå University.$bDepartment of Culture and Media$uUmeå universitet.$bInstitutionen för kultur och medier
*910 $wb$aUmeå universitet.$bInstitutionen för kultur- och medievetenskaper$uUmeå universitet.$bInstitutionen för kultur och medier
*950 $aKonsumtionsvanor$uKonsumtion
*950 $aKonsumtionssamhället$uKonsumtion
*950 $aPrivat konsumtion$uKonsumtion
*950 $aKonsumtionsvanor$uKonsumtion
*950 $wg$aEfterfrågan (ekonomi)$uKonsumtion
*950 $wh$aDelningsekonomi$uKonsumtion
*950 $wh$aKöpkraft$uKonsumtion
*950 $wh$aLivsmedelskonsumtion$uKonsumtion
*950 $wh$aOffentlig konsumtion$uKonsumtion
*950 $wh$aRansonering$uKonsumtion
*950 $wh$aShopping$uKonsumtion
*950 $wh$aVårdkonsumtion$uKonsumtion
*950 $aKonsumenter$uKonsumtion
*950 $aKöpvanor$uKonsumtion
*950 $aEkologisk mat$uEkologiska livsmedel
*950 $aEkolivsmedel$uEkologiska livsmedel
*950 $aEkomat$uEkologiska livsmedel
*950 $aEkologiskt odlade livsmedel$uEkologiska livsmedel
*950 $aEkovaror$uEkologiska livsmedel
*950 $aGiftfri mat$uEkologiska livsmedel
*950 $wg$aEkologiska varor och tjänster$uEkologiska livsmedel
*950 $aLivsmedel$wg$uEkologiska livsmedel
*950 $aEkologiskt lantbruk$uEkologiska livsmedel
*950 $aMiljövänliga produkter$uEkologiska livsmedel
*950 $aEkologisk odling$uEkologiska livsmedel
*950 $aFödoämnen$uLivsmedel
*950 $aNäringsmedel$uLivsmedel
*950 $wh$aFermenterade livsmedel$uLivsmedel
*950 $wh$aGenmodifierade livsmedel$uLivsmedel
*950 $wh$aLivsmedelshandel$uLivsmedel
*950 $wh$aLivsmedelskvalitet$uLivsmedel
*950 $wh$aNärproducerade livsmedel$uLivsmedel
*950 $wh$aSpecerier$uLivsmedel
*950 $aBekämpningsmedelsrester i livsmedel$uLivsmedel
*950 $aHushållsvetenskap$uLivsmedel
*950 $aKosthåll$uLivsmedel
*950 $aMat$uLivsmedel
*950 $aMatlagning$uLivsmedel
*950 $aMåltider$uLivsmedel
*950 $aNutrition$uLivsmedel
*950 $aTorkning av livsmedel$uLivsmedel
*950 $wh$aAlger som mat$uMat
*950 $wh$aBageriprodukter$uMat
*950 $wh$aJulmat$uMat
*950 $wh$aKöttbullar$uMat
*950 $wh$aMatuppläggning$uMat
*950 $wh$aPajer$uMat
*950 $wh$aPannkakor$uMat
*950 $wh$aRaw food$uMat
*950 $wh$aSkräpmat$uMat
*950 $wh$aSlow food$uMat
*950 $wh$aSnabbmat$uMat
*950 $wh$aSnacks$uMat
*950 $wh$aTortillas (majsbröd)$uMat
*950 $aGastronomi$uMat
*950 $aMatavfall$uMat
*950 $aMatvanor$uMat
*950 $aNutrition$uMat
*950 $aMatlagning$uMat
*950 $aMat och dryck$uMat
*950 $aLivsmedel$uMat
*950 $aEkovaror$uMiljövänliga produkter
*950 $wh$aEkologiska varor och tjänster$uMiljövänliga produkter
*950 $aEkologisk livsstil$uHållbar livsstil
*950 $aGrön livsstil$uHållbar livsstil
*950 $wg$aLivsstilar$uHållbar livsstil
*950 $aDelningsekonomi$uHållbar livsstil
*950 $aGröna rörelsen$uHållbar livsstil
*950 $aMiljörörelser$uHållbar livsstil
^
No reviews exists for this book.
Click here
to be the first to write a review.